Påskkassen

 

Öppet för beställningar!

Påskkassen är stängd för ytterligare beställningar. Avhämtning sker i butiken den 17-18 april då vi har öppet mellan 12-18.

Varmt välkomna!


OBS! Om ni lagt beställning men inte erhållit en orderbekräftelse, vänligen kontrollera skräppostfiltret/mappen i er e-post! 

 
 
 

Att tänka på

När ni som kunder beställer en köttkasse av Svartrökarna kan ni räkna med att få hem varor av högsta kvalitet. Alla våra produkter går utmärkt att frysa med tanke på att det bara går att beställa 1 gång per månad.
 

  • Våra rökta produkter röks i en riktig vedeldad rök på alspån och enris. Rökningen pågår i nästan 2 dygn på samma sätt som det gjordes förr.

  • Vårt nötkött kommer från små gårdar i Dalarna. Köttet hängmöras mellan 2-3 veckor och styckas av oss. Köttet är kravmärkt och innehåller inga tillsatser.

  • Fläskköttet kommer från mindre gårdar i Dalarna. Fläskköttet är kravmärkt och vi vet från vilken gård och bonde djuren kommer ifrån.

  • Prinskorvar,wienerkorv tillverkas med riktigt naturfjälster och innehåller inget gluten eller laktosämnen

  • Köttfärsen levereras alldeles nymald och är helt utan konserveringsmedel eller andra konstigheter.

En grundprincip vid beställning är att vi skivar och styckar upp allt ni beställer. Vill ni ha biff/entrecote skinka/fläsk eller något annat i bit, var vänlig uppge det i kommentarsrutan.

Vill ni ha något marinerat, skriv det i kommentarsfältet så fixar vi det.

Om det är så att någon önskar T-bone så skriv även detta som önskemål. Får vi in tillräckligt med önskemål så tar vi hem en stock för hängmörning.

Om ni har något speciellt önskemål i samband med er beställning så använder ni er av meddelandefältet i beställningsformuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

Våra Öppettider

Butiken endast öppen för
beställningar via vår hemsida.

Svartrökarna AB

Gudbyvägen 49
Upplands Väsby  
Hitta Hit!

Kontakta oss

E-post: info@svartrokarna.se
Tel. Johan: 076 8000 451
Tel. Conny: 076 8000 428