Om oss

Vilka är svartrökarna?

 

Svartrökarnas Chark & Delikatess AB bildades 2010 när vi hade bestämt oss för att öppna en butik i Rökspecialisten gamla lokaler i Gudby, Upplands Väsby. En stark anledning till att vi beslutade oss för att öppna en butik var att vi i vår tidigare verksamhet jobbade med försäljning på mässor och marknader och träffade en massa människor som gärna såg mer av våra produkter med hög kvalité. Man var trött på den rent generellt låga kvalitetén på köttet och man var trött på att varorna var fulla med onödiga E-nummer. Utöver detta har vi återkommande fått ett oerhört beröm för vår basturökta skinka och sidfläsk som är tillverkat på ett gammalt och traditionellt sätt.

Namnet ”Svartrökarna” kommer ursprungligen från att vi från många av våra äldre kunder fick höra att vårt svartrökta fläsk och skinka smakade fantastiskt. Med andra ord är svartrökt en annan benämning på det vi idag kallar för basturökt.

När vi hade bestämt oss slog vi fast att vår butik ska präglas av:

  • En hög servicenivå som får våra kunder glada
  • Att det är mer av en gammeldags och traditionell charkbutik.
    Det vill säga att vi vill stycka och hängmöra vårt kött själva för
    att kunna leverera högsta möjliga kvalité.
  • Att vi endast ska samarbeta med tillverkare som har samma
    inställning som oss i fråga om tillsatser och kemikalier.
    Med andra ord, det ska minimeras!
  • Att vi enbart arbetar med svenska välmående djur
  • Att vi arbetar med lokala leverantörer
 
 
 
 

Våra Öppettider

Butiken endast öppen för
beställningar via vår hemsida.

Svartrökarna AB

Gudbyvägen 49
Upplands Väsby  
Hitta Hit!

Kontakta oss

E-post: info@svartrokarna.se
Tel. Johan: 076 8000 451
Tel. Conny: 076 8000 428