Köttkassen

 

Perioder för beställning

Köttkassen är öppen för beställningar fram till och med söndag den 27:e oktober.

Avhämtning av beställningar sker därefter i butiken den 30-31 oktober då vi har öppet mellan 14-18.

OBS! Om ni lagt beställning men inte erhållit en orderbekräftelse, vänligen kontrollera skräppostfiltret/mappen i er e-post! 

 
 
 

Villkor & att tänka på

När ni som kunder beställer en köttkasse av Svartrökarna kan ni räkna med att få varor av högsta kvalitet. Alla våra produkter går utmärkt att frysa med tanke på att det bara går att beställa 1 gång per månad.

Våra rökta produkter röks i en riktig vedeldad rök på alspån och enris. Rökningen pågår i nästan 2 dygn på samma sätt som det gjordes förr.

Vårt nötkött kommer från små gårdar i Dalarna. Köttet hängmöras mellan 2-3 veckor och styckas av oss. Köttet är kravmärkt och innehåller inga tillsatser.

Fläskköttet kommer från mindre gårdar i Dalarna. Fläskköttet är kravmärkt och vi vet från vilken gård och bonde djuren kommer ifrån.

Prinskorvar,wienerkorv tillverkas med riktigt naturfjälster och innehåller inget gluten eller laktosämnen

Köttfärsen levereras alldeles nymald och är helt utan konserveringsmedel eller andra konstigheter.

En grundprincip vid beställning är att vi skivar och styckar upp allt ni beställer. Vill ni ha biff/entrecote skinka/fläsk eller något annat i bit, var vänlig uppge det i kommentarsrutan.

Vill ni ha något marinerat, skriv det i kommentarsfältet så fixar vi det.

Om ni har något speciellt önskemål i samband med er beställning så använder ni er av meddelandefältet i beställningsformuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Vi lagrar era personuppgifter i enlighet med GDPR-lagstiftning endast tills er order är avhämtad. Därefter tas era personuppgifter bort ur vårt beställningsystem. 

Vi lagrar en separat lista med namn och e-postadresser för vårt nyhetsbrev. Vill ni ta bort er från listan finns en avprenumereraknapp längst ner i nyhetsbrevet. Ni kan självfallet även höra av er direkt till oss om ni vill att vi manuellt plockar bort er!

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

Våra Öppettider

Butiken endast öppen för
beställningar via vår hemsida.

Svartrökarna AB

Gudbyvägen 49
Upplands Väsby  
Hitta Hit!

Kontakta oss

E-post: info@svartrokarna.se
Tel. Johan: 076 8000 451
Tel. Conny: 076 8000 428