Julkassen

 

Beställning

Årets Julkasse är stängd för nya beställningar sedan 6:e december.

Butiken kommer vara öppen för avhämtning av beställningar under följande dagar och tider:

16/12 till 22/12: kl. 12.00-18.00
23/12: kl. 8.00-14.00

Varmt välkomna!

Har ni frågor om er beställning, vänligen kontakta oss direkt per telefon eller e-post så hjälper vi er!

 
 

Gårdsgris från Dalarna

Svartrökarnas skinka kommer från gårdsgrisar i Dalarna. Med ledorden smak, lokalt och omsorg är vi stolta att tillsammans med Siljan Chark presentera ett köttkoncept rustat för framtiden. Gårdsgriskonceptet främjar lantbruket och djuren. En viktig del i konceptet är nya riktlinjer vad gäller djuromsorg och foder. Det här ger friska, glada grisar som är av rasen svensk Hampshire – erkänd för sin goda smak. Vi vet att våra kunder vill ha och förtjänar det allra bästa och från och med nu är det Gårdsgris. 

 
 

Att tänka på

När ni som kunder beställer en Julkassen av Svartrökarna kan ni räkna med att få hem varor av högsta kvalitet. Våra julskinkor kommer från mindre gårdar i dalarna och är helt utan konstiga tillsatser.
 

 • Våra rökta produkter röks i en riktig vedeldad rök på alspån och enris. Rökningen pågår i nästan 2 dygn på samma sätt som det gjordes förr.
   
 • Vårt nötkött kommer från små gårdar i Dalarna. Köttet hängmöras mellan 2-3 veckor och styckas av oss. Köttet är kravmärkt och innehåller inga tillsatser.
   
 • Fläskköttet kommer från mindre gårdar i Dalarna. Fläskköttet är kravmärkt och vi vet från vilken gård och bonde djuren kommer ifrån.
   
 • Prinskorvar,wienerkorv tillverkas med riktigt naturfjälster och innehåller inget gluten eller laktosämnen.
   
 • Köttfärsen levereras alldeles nymald och är helt utan konserveringsmedel eller andra konstigheter.

OBS! En grundprincip vid beställning är att vi skivar och styckar upp allt ni beställer. Vill ni ha biff, entrecote, skinka, fläsk eller något annat i bit, var vänlig uppge det i önskemålsrutan.

Vill ni ha något marinerat, skriv det i önskemålsrutan så fixar vi det.

Om det är så att någon önskar T-bone så skriv även detta som önskemål. Får vi in tillräckligt med önskemål så tar vi hem en stock för hängmörning.

Om ni har något speciellt önskemål i samband med er beställning så använder ni er av önskemålsrutan i beställningsformuläret.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

Våra Öppettider

Butiken endast öppen för
beställningar via vår hemsida.

Svartrökarna AB

Gudbyvägen 49
Upplands Väsby  
Hitta Hit!

Kontakta oss

E-post: info@svartrokarna.se
Tel. Johan: 076 8000 451
Tel. Conny: 076 8000 428