För alla skolor och föreningar: 
Svartrökarnas Drömsalami

Salamin som förverkligar drömmar!

Drömsalamin är en salami av högsta kvalitet som tillverkas med en stor portion traditionellt hantverk. Salamin rullas i kryddor och lufttorkas med varsamhet och omsorg.

Salamin finns i totalt tre olika smaker: Peppar, Vitlök och Örter - där varje Drömsalamibox innehåller två salami i olika kombinationer.

Försäljningen av Drömsalamin sker i första hand av skolor och föreningar men kommer även säljas av Svartrökarna på marknader, där en andel av försäljningen går till diverse framlottade lokala föreningar och skolor.

 

Svartrökarnas Chark och Delikatess började för många år sedan samarbeta med lokala föreningar och skolklasser där syftet var att möjliggöra och förverkliga idrottsläger, klassresor och andra drömmar.

Med tiden har verksamheten vuxit och ett konceptet har med tiden tagit form i det vi idag kallar för Svartrökarnas Drömsalami.

Drömsalamin ger föreningar och skolklasser möjligheten att sälja vår goda salami till vänner, familj och alla andra i närområdet med maximal vinst till föreningen/klassen, så att de kan följa sina drömmar!

 

* Beställning av drömsalamin är endast avsedd för skolor och föreningar. 

Tipsa gärna era lokala skolor och föreningar, om ni vill stödja deras drömmar med hjälp av Svartrökarnas Drömsalami.

Våra Öppettider

Butiken endast öppen för
beställningar via vår hemsida.

Svartrökarna AB

Gudbyvägen 49
Upplands Väsby  
Hitta Hit!

Kontakta oss

E-post: info@svartrokarna.se
Tel. Johan: 076 8000 451
Tel. Conny: 076 8000 428